Afhalen distributie centrum Etten-Leur

Bij de start van SuppleMade was het mogelijk om producten af te halen op onze locatie in Dordrecht.  Na dit enige tijd aangeboden te hebben, bleek echter dat vanwege extreme drukte, ongecontroleerde bezoeken en corona dit niet langer houdbaar was.

Desondanks hebben wij in de tussentijd toch met grote regelmaat het verzoek gekregen om afhalingen toe te staan.. Vanwege de optimalisatie op andere gebieden, zoals het inschakelen van een fulfillment center en het uitbreiden van het assortiment, zijn wij hier nog niet eerder aan toegekomen. Echter, vanaf vandaag hebben wij hier verandering in gebracht! Het is vanaf heden weer mogelijk om je producten af te halen. Dit kan volgens de onderstaande voorwaarden en op afspraak!

Kan ik zomaar langskomen?: Absoluut niet! Wij werken op afspraak, alleen op de afgesproken datum kun je je producten afhalen. Kun je onverhoopt niet of ben je te laat, dan moeten we een nieuwe afspraak inplannen. Wees dus op tijd!

Tussen welke tijden kan ik mijn producten ophalen?: Afhalen is alleen mogelijk tussen 09:00 en 12:00.

Is afhalen gratis?:
Wij werken met een fulfillment centrum dat kosten berekend voor het gereedmaken van jouw order. Bij een bestelling die wordt afgeleverd, zijn die kosten al meegerekend. Omdat je het nu komt afhalen, worden deze kosten apart toegekend en worden uitgerekend door onze website. De kosten zijn voor het picken, administratie en kosten van de dozen die gebruikt worden.

Waar kan ik afhalen? Dat gebeurt bij onze fulfillment partner. Kom dus niet naar Dordrecht, want daar hebben wij jouw bestelling helaas niet klaar staan. Deze gegevens ontvang je per email.

Hoe kan ik een afhaling inplannen? Je kunt een afhaling inplannen per email. De instructies ontvang je van onze collega’s.

Het afhalen is nu nog in een testfase, dus het kan zijn dat er nog wat fout gaat of dat we ons protocol gaan veranderen. Check dus altijd even de actuele gang van zaken op onze website!

Samplepakket bestellen

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop.