Drukwerk van de labels

Als de labels ontworpen zijn moeten ze afgdrukt worden op het 
juiste formaat en op de pot geplakt worden.

Drukwerk bestellen

Per product bestel je het label design in het juiste formaat en het gewenste aantal. Het formaat vind je in de omschrijving van het label. Als je zelf je labels ontwerpt kun je de templates downloaden om de juiste formaten te gebruiken. SuppleMade biedt graag alleen maar professionele producten aan van hoogwaardige en duurzame kwaliteit! Daarom hebben wij met een plaatselijke drukkerij afspraken gemaakt om zo onze klanten optimaal te kunnen voorzien! Deze service is al mogelijk vanaf 25 labels van het zelfde formaat!

Afwerkingen drukwerk

De labels worden standaard afgewerkt met een matte top laag. Specifieke wensen zoals transparante labels of een metallic laag zijn niet mogelijk bij de lage oplage van labels die wij aanbieden. Mocht dit een must zijn kun je op zelf op zoek naar een drukker en de specificaties communiceren naar onze designer.

Zelf plakken

Wij plakken de labels niet. Dit moet je zelf doen. Waarom? Het plakken in lage oplages (bijvoorbeeld 25 stuks) kan niet machinaal gedaan worden. Dit betekend dat wij dit met de hand moeten plakken. Dat kost veel tijd en is dus iets waar je als startertende ondernemer makkelijk op kunt besparen!

Je ontvangt dus de potten en de labels los.