Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw nieuwe productlijn vorm te geven, onze in-house designer helpt je graag met jouw ontwerpen.

Algemene vragen

SuppleMade is de dochter onderneming van Envir en NutriBoost, dit bedrijf is ontstaan doordat er veel vragen zijn rondom het opzetten van een eigen supplementen-lijn. Echter zijn vaak de opstart volumes erg groot, waardoor wij het concept SuppleMade hebben bedacht en de instap drempel zo laag mogelijk hebben gemaakt.

Envir produceert de producten van SuppleMade.

Jazeker! Deze zijn in onze shop beschikbaar voor € 24,95 exclusief BTW.

Ja, op het moment dat je supplementen gaat verkopen onder eigen merk ben je wettelijk verplicht om je aan te melden bij de NVWA en een voedselveiligheidsplan te hebben met een HACCP-analyse.

Het is niet meer mogelijk om je pakketten af te halen van de locatie. Dit komt omdat we dagelijks te veel klanten over de vloer kregen op een random tijd. Dit is organisatorisch niet praktisch en neemt heel veel kosten met zich mee.

Je kunt bij Supplemade al starten met jouw eigen merk, vanaf 4 – 8 stuks per product.

Wij streven ernaar om de producten binnen 5 werkdagen aan te bieden bij onze vervoerder. Let op, onze producten staan op een andere locatie dan waar onze labels worden bedrukt. Deze bestelling komt dus gesplitst en kom waarschijnlijk niet tegelijkertijd aan.

De levertijd van de labels duurt vaak langer dan de levertijd van de potten. De reden hiervoor, is dat de labels moeten worden bedrukt en vanaf een andere locatie komen. Wij streven ernaar om de labels binnen 5 werkdagen bij de vervoerder af te geven, echter kan dit 10 werkdagen duren afhankelijk van de drukte.

Nee, momenteel bieden wij nog geen dropshipping aan. Het staat vooralsnog ook niet op onze planning om dit toe te passen.

Producten

Dit hangt af van het product en de productiedatum. Doorgaans kun je er van uitgaan dat het product een lange THT heeft. Mocht je toch twijfelen, dan verzoeken wij jou voor jouw bestelling contact met ons op te nemen.

In het algemeen dienen al onze producten koel, droog en op een donkere locatie te zijn opgeslagen in een geklimatiseerde omgeving.

Helaas is er door de lage minimale bestelhoeveelheid geen mogelijkheid om iets te wijzigen. We kunnen echter een product op maat maken, vanaf 50kg ~ 200kg per product per smaak.

Ja, op het moment dat je supplementen gaat verkopen onder eigen merk ben je wettelijk verplicht om je aan te melden bij de NVWA en een voedselveiligheidsplan te hebben met een HACCP-analyse.

De actieve ingrediënten in een pre workout maar ook in een BCAA poeder zuigen vocht aan. Dit word ook wel “hygroscopisch” genoemd. Wij stoppen al heel veel droogmiddel in het poeder en ook een extra droogzakje om dit te voorkomen. Doordat het product vaak niet goed opgeslagen word (koel <20ºC, donker en droog) kunnen er brokken ontstaan in het product. Meestal door het product even goed hard te schudden is het weer poeder. Sla daarom het product altijd goed op en waarschuw altijd je klanten dat dit kan gebeuren!

Zorg ervoor dat je eigen opslag geconditioneerd is volgens de richtlijnen om dit te voorkomen!

Van al onze producten is een specificatie aanwezig. De specificatie bevat onder andere ook de ingrediënten en voedingswaarden.

Labels

Wij bieden gratis templates aan, zodat jouw labels altijd de juiste afmetingen hebben: Download label templates Let op: Dit is geen bestandscontrole document (lettertype grootte, kleurinstellingen etc.). Het uiteindelijke label upload je in onze shop in .pdf format.

Op het moment is het erg druk waardoor wij handen tekort komen om de labels te plakken. Uiteraard hebben wij de kosten verlaagd omdat wij niet meer hoeven te plakken!

Per design is onze minimumafname voor labels 25 stuks. Dat betekent dus dat wanneer je 3 smaken whey bestelt, je 75 labels bestelt.

Ja, wij hebben een designservice waar je gebruik van kunt maken. Je kunt kiezen voor een basic label design of een premium label design. Onze in-house-designer maakt voor jou prachtige labels.

Wij kunnen een logo ontwerpen, maar dit is geen onderdeel van onze label designservice.

Het is het beste wanneer jij dit zelf doet. Waarom? Een barcode verwijst altijd naar de eigenaar daarvan. Dus zo zouden jouw concurrenten bij ons terecht kunnen komen. Daarnaast zijn er kosten mee gemoeid die (evt.) jaarlijks terugkeren. Dat is gewoonweg ook niet handig wanneer wij dit moeten verzorgen. Je kunt dit gemakkelijk verzorgen via een bekende partij zoals GS1.