Met vegan supplementen je eigen productlijn opzetten

Als je op zoek bent naar vegan supplementen voor het opzetten van jouw eigen productlijn, ben je bij Supplemade aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment van hoogwaardige vegan supplementen aan, die jouw klanten helpen om hun gezondheidsdoelen te bereiken zonder dierlijke producten te hoeven gebruiken.

Vegan Proteïne
De Vegan Proteïne Shake is gemaakt van hoogwaardig erwten eiwit. Het bevat alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor spierherstel en -groei. Onze vegan proteïne poeder is verkrijgbaar in de heerlijke smaken Creamy Vanilla en Chocolate Madness en is perfect om te gebruiken na het sporten, als ontbijt of als tussendoortje.

Vegan Weight Gainer
De Vegan Weight Gainer is gemaakt van hoogwaardig erwten eiwit. Elke shake bevat minimaal 40 gram complexe koolhydraten en een laag vetgehalte om je te helpen bij het opbouwen van spiermassa en gewicht. Onze weight gainer is verkrijgbaar in de smaak Creamy Vanilla en kan worden gemengd met water of plantaardige melk.

Vegan Instant BCAA 2:1:1
Onze Vegan Instant BCAA poeder bevat de drie belangrijkste aminozuren die nodig zijn voor spierherstel en -groei: leucine, isoleucine en valine. De vegan BCAA poeder is verkrijgbaar in de smaken Naturel, Tropical Orange en Watermelon Strawberry en kan worden gemengd met water of vruchtensap.

Preworkout
De Vegan Pre-workout bevat ingrediënten zoals L-Citruline, Beta Alanine en L-Arginine Alfa Keto Glutarate om je te helpen bij het behalen van jouw sportprestaties. Onze pre-workout is verkrijgbaar in de smaken Tropicana, Waterberry, Green Apple en Sassy Cassy en kan worden gemengd met water of vruchtensap. Elk met hun eigen unieke smaakbeleving en speciaal ontwikkeld om jou een extra boost te geven tijdens je training.

Bij Supplemade begrijpen we hoe belangrijk het is om vegan supplementen van hoge kwaliteit aan te bieden aan jouw klanten. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en worden geproduceerd volgens de hoogste normen. Bekijk ook ons productassortiment voor vegan vitamines en mineralen.

Samplepakket bestellen

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop.