Bouw je eigen proteïne merk

Bij Supplemade geloven we dat hoogwaardige producten niet alleen toegankelijk moeten zijn voor grote spelers in de industrie, maar ook voor startende ondernemers en zzp’ers. Met onze uitgebreide selectie proteïne producten en de unieke B2B-oplossing, kun je nu een breed scala aan hoogwaardige producten aanbieden aan jouw klanten, zonder de hoge investeringskosten. In deze blog gaan we dieper in op onze meest populaire proteïne producten, waarbij we de nadruk leggen op de kwaliteit, smaak en voedingswaarde. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw eigen proteïne productlijn kunt opzetten met Supplemade en jouw klanten kunt voorzien van hoogwaardige voedingssupplementen.

 

Whey Proteïne: De perfecte B2B-oplossing voor startende ondernemers, personal trainers, sportscholen en webshops.

Als startende ondernemer, personal trainer, sportschool of webshop weet je als geen ander hoe belangrijk het is om hoogwaardige producten te kunnen aanbieden aan je klanten. Daarom biedt Supplemade jou de perfecte keuze: Whey Proteïne. Met onze Whey Proteïne kun je jouw klanten voorzien van een proteïneshake die niet alleen uitstekende voedingswaarde en smaak biedt, maar ook een betrouwbare B2B-oplossing is.

Elke portie van Supplemade’s Whey Proteïne bevat minimaal 22 gram proteïne, 4,7 gram glutamine en 6 gram BCAA’s. Deze shake is laag in vet en koolhydraten, waardoor het een perfecte keuze is voor klanten die letten op hun dieet. Bovendien zijn de smaken zoals ice cream vanilla, chocolate madness, strawberry madness, cookies & cream, ana banana en cinnamon bun een ware traktatie voor de smaakpapillen. Als reseller kun je eenvoudig Supplemade’s Whey Proteïne opnemen in je assortiment en aanbieden aan je klanten, zonder dat je zelf hoeft te investeren in de productie of distributie ervan. Je kunt profiteren van scherpe prijzen en uitstekende service, zodat je je kunt concentreren op het laten groeien van jouw sportonderneming.

 

Whey Proteïne Isolaat: De absolute uitblinker in smaak, textuur en voedingswaarde!

Naast de standaard Whey Proteïne biedt Supplemade ook de Whey Proteïne Isolaat. Dit product is een absolute must-have voor elke sportschool, personal trainer of webshop die hoogwaardige producten in hun assortiment wil hebben. De Whey Proteïne Isolaat van Supplemade blinkt uit in smaak, textuur en voedingswaarde, waardoor het de perfecte aanvulling is op jouw proteïne productlijn.

Elke shake van Supplemade’s Whey Proteïne Isolaat bevat minimaal 25 gram proteïne, 17 gram glutamine en 8 gram BCAA’s. Deze krachtige mix van aminozuren ondersteunt het herstel van de spieren en bevordert de groei na intensieve trainingssessies. Bovendien is de Whey Proteïne Isolaat extreem laag in vet en koolhydraten, waardoor het perfect past binnen het dieet van jouw klanten. De smaken ice cream vanilla en chocolate madness zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen. Of je klanten nu kiezen voor de romige vanillesmaak of de intense chocoladesmaak, ze kunnen genieten van een heerlijke proteïneshake zonder concessies te doen aan de voedingswaarde. Met Supplemade’s Whey Proteïne Isolaat kun je jouw klanten voorzien van een premium product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Je hoeft geen duizenden euro’s te investeren in de productie ervan. Supplemade zorgt voor het productieproces, zodat jij je kunt richten op het opbouwen van jouw merk en het bedienen van jouw klanten.

 

Vegan Proteïne: De perfecte keuze voor elke (vegan) sporter!

Bij Supplemade begrijpen we dat steeds meer mensen kiezen voor een veganistische levensstijl. Daarom bieden we ook een Vegan Proteïne aan, gemaakt van hoogwaardig erwten eiwit. Deze proteïneshake is de ideale optie voor vegan sporters die op zoek zijn naar een plantaardig alternatief voor dierlijke proteïne.

Elke dosering van Supplemade’s Vegan Shake bevat maar liefst 23 gram eiwitten, 14 gram glutamine en 15 gram BCAA’s per 100 gram. Deze voedingsstoffen dragen bij aan het herstel en de groei van spieren, ongeacht of je nu een intensieve sportsessie achter de rug hebt of gewoon je dagelijkse proteïne-inname wilt verhogen. De smaken ice cream vanilla en chocolate madness zorgen ervoor dat jouw klanten kunnen genieten van een heerlijke proteïneshake zonder concessies te doen aan hun veganistische principes. De Vegan Proteïne van Supplemade is niet alleen rijk aan voedingsstoffen, maar ook heerlijk van smaak. Door Supplemade’s Vegan Proteïne op te nemen in jouw assortiment, laat je zien dat je aandacht hebt voor de behoeften van vegan sporters. Je kunt jouw klanten voorzien van een hoogwaardig product dat past bij hun dieetvoorkeuren en hen ondersteunt bij het behalen van hun sportieve doelen.

 

Weight Gainer: De ideale ondersteuning voor gewichtstoename en spiergroei

De Weight Gainer van Supplemade is speciaal ontwikkeld om jouw klanten te helpen bij gewichtstoename en spiergroei. Dit product is een must-have voor sportscholen, personal trainers en webshops die hun klanten willen ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Elke shake van Supplemade’s Weight Gainer bevat minimaal 40 gram complexe koolhydraten, wat essentieel is voor het leveren van energie tijdens intensieve trainingssessies en het bevorderen van spierherstel. Bovendien heeft het een laag vetgehalte, zodat jouw klanten kunnen werken aan hun gewichtstoename zonder overtollig vet. De heerlijke smaak van ice cream vanilla maakt de Weight Gainer van Supplemade een genot om te drinken. Het is een traktatie na een zware trainingssessie en draagt bij aan het herstel en de groei van spieren.

 

Wat deze producten nog aantrekkelijker maakt, is dat je bij Supplemade geen duizenden euro’s hoeft te investeren om jouw eigen proteïne productlijn op te zetten. Als startende ondernemer of zzp’er kun je profiteren van onze unieke B2B-oplossing, waarbij je scherpe prijzen en uitstekende service ontvangt. Je kunt jouw assortiment eenvoudig uitbreiden met de proteïne producten van Supplemade, zonder dat je zelf hoeft te investeren in productie of distributie.

 

Met Supplemade kun je als startende ondernemer een uitgebreide proteïne productlijn van hoge kwaliteit opzetten. Onze producten, zoals de Whey Proteïne, Whey Proteïne Isolaat, Vegan Proteïne en Weight Gainer, bieden jou en jouw klanten de perfecte combinatie van smaak, voedingswaarde en kwaliteit. Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden die Supplemade biedt om jouw eigen proteïne productlijn op te zetten. Laat jouw klanten kennismaken met hoogwaardige voedingssupplementen die hen ondersteunen bij het behalen van hun sportieve doelen. Samen kunnen we succesvol groeien in de sportbranche!

Samplepakket bestellen

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop.