Er zitten altijd risico’s verbonden aan het verwerken van voedingsmiddelen. HACCP valt onder de Europese wetgeving, het is daarom van belang om alle mogelijke risico’s te beschrijven in een voedselveiligheidsplan, oftewel HACCP- plan.
Kwaliteit is het allerbelangrijkste in de voedingsindustrie. Daarom is het van belang dat iedereen in de keten; producent, webshop, winkel, apotheek, personal trainer, etcetera zich minimaal aan de gestelde eisen voldoet! Kwaliteit is erg veel omvatten, denk hierbij aan; hygiene, smaak, consistentie, kleur, geur en nog veel meer aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden! Dit alles heeft SuppleMade onder controle en word perfect gedocumenteerd. Voor iedereen in de keten, gelden dezelfde regels en iedereen heeft een voedselveiligheidsplan nodig. Of je die nu zelf wilt samen stellen of via SuppleMade dat is uiteraard aan jou!
Een voedselveiligheidsplan is dus wettelijk verplicht. Je kan zelf een voedselveiligheidsplan samenstellen of je kan er voor kiezen om SuppleMade een persoonlijk voedselveiligheidsplan voor je te laten maken. Wij hebben dit onderverdeeld in verschillende modules.
Bij SuppleMade proberen we een flexibel aanbod te hebben. Daarom bieden wij een all-in pakket aan. Dit houdt in dat wanneer je bij ons het voedselveiligheidsplan aanschaft, deze geldt voor alle producten uit het assortiment. Hierdoor bespaar je dubbele kosten!
Jouw voedselveiligheidsplan via Supplemade:
Voedselveiligheidplan laten opstellen
Volgens de NVWA moet je voldoen aan 8 basis principes: