Ons product,
jouw merk

Droom jij al een tijdje van jouw eigen supplementenlijn? Dan is Supplemade de juiste partij voor jou! Als producent en leverancier zijn wij al geruime tijd de drijvende kracht achter vele merken.

Start jouw eigen merk al vanaf vier stuks per product

Jouw merk

Een eigen merk opzetten was nog nooit zo eenvoudig! Of je nu een webshop runt, een sportschool hebt, personal trainer bent of voedingscoach. Wij helpen jou met de realisatie.

Voedselveiligheid

Onze producten voldoen aan de Nederlandse wetgeving en NVWA-richtlijnen. Met ons voedselveiligheidsplan voldoet u daarnaast zelf ook aan de geldende wetgeving.

Meer winst voor jou

Het voordeel van een eigen merk? Meer winst! Koop direct in bij de producent, goedkoper kan niet. Wil je een uniek product? Stel dan je eigen smaken en producten samen met ons team.

Stappenplan je eigen merk opzetten

In 7 stappen zet je samen met onze professionals je eigen merk op!

01. Registreren

Start met het aanmaken van een account bij Supplemade. Na de registratie krijg je volledige toegang tot de webshop, het assortiment en de prijzen. Ons team staat klaar voor zowel vragen over producten, voedselveiligheid als design en marketing.

02. Samplepakket

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop. Geef wel even aan welke items je graag zou willen proberen, zodat ons team dit voor je klaar kan zetten.

03. Voedselveiligheid

Wanneer je een eigen merk wil starten in levensmiddelen, zul je aan diverse wetgeving moeten voldoen. Je wordt immers leverancier van voeding. Met ons voedselveiligheidsplan zorg jij ervoor dat je aan HACCP-wetgeving voldoet. Uiteraard kun je dit plan ook zelf opzetten.

04. Label design & mockup

Supplemade staat voor flexibiliteit. Nagenoeg alle stappen in ons proces kun je aanpassen naar jouw behoefte. Zo kun je jouw labels zelf laten designen en drukken. Of je kiest er voor om onze designer in te schakelen.

Je kunt kiezen uit één van de standaard label designs (basic) of onze designer maakt een label speciaal voor jou (premium).

Naast labels kun je bij ons ook terecht voor Mockups of social media templates. Heb je nog geen logo en huisstijl? Ook daar kunnen wij jou bij helpen!

05. Drukwerk labels

Wil je jouw eigen labels laten drukken via Supplemade? Dat kan al vanaf 25 labels per product! Wij werken samen met een specialistische drukkerij en zij sturen de labels apart naar jou toe.

Zodra je de producten en de labels hebt ontvangen, hoef je ze alleen nog er op te plakken. Klaar om de markt te veroveren!

06. Bestelling plaatsen

SuppleMade beschikt over een breed assortiment aan producten. Je vindt bij ons supplementen, superfoods en diverse andere populaire artikelen.

Met Supplemade is ons doel om start-ups de mogelijkheid te geven om met kleine volumes een eigen merk in supplementen op te zetten.

07. Leveren

De laatste stap in het proces: de levering. Ons fulfillment-center levert de producten op het aangegeven afleveradres. Zodra de drukkerij de labels gedrukt heeft, worden deze apart vanuit de drukkerij verzonden.

Jouw digitale items, zoals: het voedselveiligheidsplan, label designs, mockups en social media pakketten ontvang je digitaal via de mail.

Productaanbod

Supplemade heeft een uitgebreid assortiment aan supplementen. Ons doel? Jou een volledige lijn aanbieden om een compleet aanbod aan jouw klant aan te kunnen bieden. Een one-stop-shop is wel zo handig, toch? Van eiwitten, weight gainers tot aan cacao poeder, vitaminen en andere lifestyle producten.

Maak een account aan om ons volledige aanbod in de webshop te bekijken.

GO BUILD YOUR BRAND

Social Media Design

Het inkopen van supplementen is een belangrijke stap in het realiseren van jouw eigen merk. Maar hoe bereik je jouw doelgroep? Vandaag de dag gaat dat vaak via Social Media. Maak gebruik van ons design team om eigen templates te ontwikkelen voor jouw social media kanalen. Je ontvangt de templates in je Canva account waarmee je zelf aan de slag kunt om interessante content te maken.