Label design & mockups

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw nieuwe productlijn vorm te geven, onze in-house designer helpt je graag met jouw ontwerpen.

Basic of premium label design

Als je jouw product wil verkopen moet er natuurlijk een mooi en duidelijk label omheen. Met daarop alle informatie over het product zoals voedingswaarden, waarschuwingen en gebruiksadviezen. 
Je kunt kiezen voor een van de basic label designs óf laat 
een premium label design ontwerpen voor jouw merk.

Basic label design

189,99

Kies uit een van de basic label designs die we op dit moment beschikbaar hebben. Op het label zetten we jouw logo en je contactgegevens. Met de basic label design optie kun je dus ook met een kleiner budget mooie, professionele labels aanschaffen.

- Eigen logo plaatsen (.eps/.ai-bestand)

- Contactgegevens plaatsen

Premium label design

349,99

Wil jij je eigen professionele labels laten ontwerpen? Dan kies je voor het premium label design. Overleg jouw wensen met de ontwerper tijdens het eerste consult. In 3 rondes ontwerpen we de labels van concepten tot de definitieve labels voor alle producten die we aanbieden. Je krijgt een ontwerp die aansluit bij je huisstijl, merk identiteit en die er uit springt in de schappen. Met alle (verplichte) informatie leesbaar en duidelijk vermeld. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog geen logo of huisstijl hebt, ook daar kunnen we je mee helpen. 

Mockups

Om je product te showen op je website, folders of social media kun je gebruik maken van mock-ups. Professionele afbeeldingen van potten met jouw labels er op in hoge kwaliteit. We bieden verschillende pakketten. In combinatie met een social media pack ben jij helemaal klaar om je merk te laten zien aan de wereld!

Social media inzetten

Als je productlijn eenmaal is opgezet wil je dit natuurlijk aan jou (potentiële) klanten vertellen, hiervoor kun je onder andere social media inzetten. Ook hier is het belangrijk om alles in de stijl van jouw merk te ontwerpen. Het is wel zo handig als je dit zelf kunt beheren en posten. Kies een van de template packs of laat een template pack ontwerpen bij jouw huisstijl. We maken hiervoor gebruik van Canva.