Premium label design

Naast de kwaliteiten van je product is de verpakking belangrijk in de keuze om jouw product wel of niet te kopen

Een uniek ontwerp

Het label is hét visitekaartje van je product. Een professionele verpakking geeft vertrouwen in de consument, jij neemt je product serieus. 

Je krijgt een ontwerp die helemaal aansluit bij je huisstijl, merk identiteit en die er uit springt in de schappen. Met alle (verplichte) informatie leesbaar en duidelijk vermeld. In 3 rondes werken we samen van concept naar definitief ontwerp voor alle formaten labels voor alle producten in het assortiment.

Stap 1

Onze designer zal contact met je opnemen. Hierbij ontvang je ook een vragenlijst en invulformulier voor de productlabels. Vul deze vragenlijst zo zorgvuldig mogelijk in. En we hebben je logo bestand nodig als je deze al hebt.

Denk aan jouw merk en stijl: heb je al een logo en huisstijl? Wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep? Heb je specifieke wensen voor vormen of kleuren? Bespreek dit met de ontwerper zodat de labels helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Als je nog geen logo hebt kun je kiezen om deze door ons te laten ontwerpen bij het bestellen van het premium label design.

Stap 2

Er worden twee concepten ontworpen op basis van alle informatie die we van je hebben ontvangen. 

Je ontvangt twee concepten in een presentatie met mock-ups. Hierop kun jij feedback geven en een keuze maken voor het ontwerp.

Stap 3

We verwerken de feedback in het gekozen ontwerp en werken de labels voor verschillende formaten uit. Zo heb je de 2,5 kg potten, 1 kg potten, 300 gr potten en kleinere capsule potten.

Deze krijg je via de mail om te bekijken of alles naar wens is en er is nog de mogelijkheid om wat dingen aan te passen.

Stap 4

Als de ontwerpen voor alle formaten helemaal naar wens zijn dan kunnen de labels voor alle producten op dit moment in onze webshop uitgewerkt worden.

Dit zijn +- 30 producten. Je ontvangt drukklare pdf bestanden* van alle producten. Je ontvangt alle bestanden voor een inhouds- en spellingscontrole. Eventuele spel en/of tekstfouten kunnen worden aangepast. De bestanden worden

*Werkbestanden zijn los bij te bestellen.

Voorbeeld logo, branding en premium label ontwerp