Stappenplan je eigen merk opzetten

In 7 stappen zet je samen met onze professionals je eigen merk op!

SuppleMade wil het graag flexibel houden; jij maakt de keuzes en wij leveren de producten en diensten.  Vergis je niet, er komt heel wat kijken bij het opzetten van een eigen merk. Denk bijvoorbeeld aan: branding en label design, een betrouwbaar product, voedselveiligheid, wetgeving die je op je labels moet verwerken. Allemaal zaken waar je mee te maken gaat krijgen als je je eigen supplementenlijn gaat opzetten. Wij staan naast je van begin tot eind.

01. Registreren

Start met het aanmaken van een account bij Supplemade. Na de registratie krijg je volledige toegang tot de webshop, het assortiment en de prijzen. Ons team staat klaar voor zowel vragen over producten, voedselveiligheid als design en marketing.

02. Samplepakket

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop. Geef wel even aan welke items je graag zou willen proberen, zodat ons team dit voor je klaar kan zetten.

03. Voedselveiligheid

Wanneer je een eigen merk wil starten in levensmiddelen, zul je aan diverse wetgeving moeten voldoen. Je wordt immers leverancier van voeding. Met ons voedselveiligheidsplan zorg jij ervoor dat je aan HACCP-wetgeving voldoet. Uiteraard kun je dit plan ook zelf opzetten.

04. Label design & mockup

Supplemade staat voor flexibiliteit. Nagenoeg alle stappen in ons proces kun je aanpassen naar jouw behoefte. Zo kun je jouw labels zelf laten designen en drukken. Of je kiest er voor om onze designer in te schakelen.

Je kunt kiezen uit één van de standaard label designs (basic) of onze designer maakt een label speciaal voor jou (premium).

Naast labels kun je bij ons ook terecht voor Mockups of social media templates. Heb je nog geen logo en huisstijl? Ook daar kunnen wij jou bij helpen!

05. Drukwerk labels

Wil je jouw eigen labels laten drukken via Supplemade? Dat kan al vanaf 25 labels per product! Wij werken samen met een specialistische drukkerij en zij sturen de labels apart naar jou toe.

Zodra je de producten en de labels hebt ontvangen, hoef je ze alleen nog er op te plakken. Klaar om de markt te veroveren!

06. Bestelling plaatsen

SuppleMade beschikt over een breed assortiment aan producten. Je vindt bij ons supplementen, superfoods en diverse andere populaire artikelen.

Met Supplemade is ons doel om start-ups de mogelijkheid te geven om met kleine volumes een eigen merk in supplementen op te zetten.

07. Leveren

De laatste stap in het proces: de levering. Ons fulfillment-center levert de producten op het aangegeven afleveradres. Zodra de drukkerij de labels gedrukt heeft, worden deze apart vanuit de drukkerij verzonden.

Jouw digitale items, zoals: het voedselveiligheidsplan, label designs, mockups en social media pakketten ontvang je digitaal via de mail.

Productaanbod

Supplemade heeft een uitgebreid assortiment aan supplementen. Ons doel? Jou een volledige lijn aanbieden om een compleet aanbod aan jouw klant aan te kunnen bieden. Een one-stop-shop is wel zo handig, toch? Van eiwitten, weight gainers tot aan cacao poeder, vitaminen en andere lifestyle producten.

Maak een account aan om ons volledige aanbod in de webshop te bekijken.

GO BUILD YOUR BRAND