Nieuwe Whey Proteïne Smaken

Als ondernemer in de sportbranche begrijp je dat kwaliteit en variatie essentieel zijn om je klanten tevreden te houden. We hebben onlangs twee nieuwe verrukkelijke Whey proteïne smaken aan hun assortiment toegevoegd: White Chocolate & Raspberry en Hazelnut & Chocolate. In deze blogpost nemen we je mee op een smakelijke reis door deze nieuwe producten en vertellen we je hoe je je eigen merk kunt starten met een Whey proteïne lijn bij SuppleMade.

Whey Proteïne White Chocolate & Raspberry

Onze nieuwe Whey Protein White Chocolate & Raspberry is een heerlijke combinatie van romige witte chocolade smaak en de verfrissende smaak van sappige frambozen. Deze proteïneshake biedt niet alleen een geweldige smaakervaring, maar zit ook boordevol voordelen voor jou en je klanten. Elke portie levert 22 gram hoogwaardige proteïne, 4,9 gram glutamine en 6,3 gram BCAA’s. En dat allemaal met slechts een laag vet- en koolhydraatgehalte, ideaal voor sporters die hun dieet serieus nemen.

Whey Proteïne Hazelnut & Chocolate

Voor de liefhebbers van de rijke smaak van chocolade en hazelnoten, is de nieuwe Whey Protein Hazelnut & Chocolate een waar genot. Deze proteïneshake combineert de smaak van noten en chocolade tot een verleidelijke traktatie die je klanten zeker zullen waarderen. Net als de andere variant levert deze shake een indrukwekkende 22 gram proteïne per portie, 4,8 gram glutamine en 6,2 gram BCAA’s.

Je eigen merk starten met een Whey proteïne lijn bij SuppleMade

SuppleMade biedt niet alleen hoogwaardige proteïneproducten aan, maar ook de mogelijkheid om je eigen merk makkelijk en met een realistisch budget te starten met bijvoorbeeld een Whey proteïne lijn. Dit betekent dat je de producten van SuppleMade onder je eigen merknaam op de markt kunt brengen. Het beste van alles is dat we een totaalpakket hebben, zodat jij met behulp van de experts van Supplemade gemakkelijk je eigen productlijn kunt starten.

 Andere smaken uit assortiment van SuppleMade

Naast de nieuwe smaken White Chocolate & Raspberry en Hazelnut & Chocolate biedt SuppleMade een breed scala aan andere smaken. Denk aan verleidelijke smaken zoals Ice Cream Vanilla, Chocolate Madness, Strawberry Madness, Cookies & Cream, Anna Banana en Cinnamon Bun. En voor degenen die een veganistische optie verkiezen, zijn er ook vegan varianten in de smaken Ice Cream Vanilla & Chocolate Madness.

Samplepakket bestellen

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop.