een glas met muntgeld waar een plantje uit groeit

Wat kost het om een eigen supplementen lijn te starten?

Vandaag de dag zijn voedingssupplementen enorm populair. Als jij geïnteresseerd bent in het starten van je eigen supplementenlijn, dan ben je natuurlijk benieuwd wat de kosten zijn die hierbij komen kijken. Het starten van een eigen bedrijf en het ontwikkelen van kwalitatieve supplementen vergt namelijk vaak een flinke investering. In deze blog beschrijven we de verschillende kosten die komen kijken bij het opzetten van een eigen supplementenlijn bij Supplemade. Zodat je een realistisch beeld hebt van wat je kunt verwachten. Je kunt natuurlijk ook direct alle up-to-date prijzen in de webshop bekijken.

Voedselveiligheidsplan
Voedselveiligheid is van groot belang bij de productie van voedingssupplementen. Het is daarom verplicht om een voedselveiligheidsplan op te stellen. Dit plan beschrijft hoe je ervoor zorgt dat je supplementen veilig zijn voor consumptie. Een voedselveiligheidsplan kan al vanaf €299,00.

Label design
Een aantrekkelijk en professioneel label is belangrijk om je producten goed te kunnen verkopen. Het ontwerpen van een label is echter niet goedkoop. De kosten beginnen bij Supplemade bij €149,99.

Mock-ups
Mock-ups zijn een belangrijk hulpmiddel zijn bij de marketing van je producten. Door bijvoorbeeld mock-ups te gebruiken op je social media-kanalen en website, kun je jouw toekomstige klanten een voorproefje geven van wat ze kunnen verwachten. Daarnaast kunnen mock-ups ook helpen om feedback te krijgen van potentiële klanten en je producten verder te verbeteren. De kosten voor mock-ups beginnen bij €9,99 per stuk.

Drukwerk
Als je je producten hebt gekozen en de labels zijn ontworpen, is het tijd om de labels te laten afdrukken. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid producten die je wilt produceren. Bij Supplemade kan dat al vanaf €36,25 per product.

De supplementen
SuppleMade beschikt over een breed assortiment aan producten. Je vindt bij ons supplementen, superfoods en diverse andere populaire artikelen. Als je er uit bent met welke producten je wil beginnen kun je alles gaan bestellen. Je kunt de producten al vanaf 4 stuks bestellen, je hoeft dus geen fortuin uit te geven aan een gigantische voorraad. De kosten voor een proteïne product beginnen bijvoorbeeld bij €55,60.

Een eigen merk opzetten was nog nooit zo eenvoudig!
Je eigen merk voedingssupplementen zonder grote volumes, gemaakt in een ISO22000 gecertificeerd bedrijf, intern receptuur beheer, kennis en kunde omtrent de markt. Of je nu een webshop runt, een sportschool hebt, personal trainer bent of voedingscoach. Wij helpen jou met de realisatie. Onze producten voldoen aan de Nederlandse wetgeving en NVWA-richtlijnen.

Samplepakket bestellen

Wil je graag op voorhand weten hoe de producten smaken of werken? Dan bestel je eenvoudig een samplepakket via onze webshop.